Вижте всички статии

КАК ДА ПРЕДПАЗИМ СВОЯТА КОСАТА ОТ ЗИМАТА НАВЪН

КАК ДА ПРЕДПАЗИМ СВОЯТА КОСАТА ОТ ЗИМАТА НАВЪН

Как да предпазим косата си от зимата

 

Има мнение, че през зимата растежа на косата намалява и тя преминава в режим на „зимен сън”. Учените стигнаха до извода, че това наистина е така. Според специалисти, основната причина за „спящия режим” е забавената обмяна на веществата в организма на човек. По време на топлото време този процес е много по-бърз, отколкото през студеното. И точно заради това през зимата косата ви няма да стане много по-дълга.

За друг фактор, който пречи на растежа на косата, много специалисти определят затрудненото кръвообращение в областта на главата. През есенно-зимния период, за да се предпазят от студа, хората слагат на главата шапка или качулка, което е нормално. Когато навън е  -10 оC, никой не мисли за това какво се случва с косата под шапката. Главната цел през този период е да не замръзнете. Но има ли компромис?

 

Има!

Ако искате да ви е топло на глава и в същото време да не преспивате косата, трябва да използвате продукти за грижа на косата с вградена функция „будилник”.

 

Каква е тази функция? И наистина ли няма да позволи на косата „да заспи”?

Ефектът на постоянното „спиране” и „събуждане” на космените луковици се случва заради активните компоненти в продукти, които активират микроциркулацията в скалпа, подсилват кръвообращението на космените луковици, забързват растежа на косата и задържат стъблото на косъма в скалпа, което значително намалява косопада.

 

Компания ТианДе може да предложи три серии с функция „будилник” за косата.

 

СЕРИЯ „ЗЛАТЕН ДЖИНДЖИФИЛ“

 

златен джинджифил

 

Ще започнем с отдавна познатата и любима на много серия „Златен джинджифил”, защото им е помогнала да се справят с косопада и да подсилят растежа. Екстрактът от джинджифил, използван в серията, преминава през максимално деликатна обработка по древен китайски метод, което помага за съхраняването на абсолютно всички полезни свойства на джинджифила. Благодарение на тази технология обработката на суровините също постига ефекта на висока концентрация на продуктите. В състава им също има оризови протеини, масло от кокос и ланолин.

 

СЕРИЯ BIO REHAB

 

BIO REHAB

 

Още една серия с функция на „будилник” е Bio Rehab. Също е създадена по рецепта на източната медицина и също има много почитатели. Тази серия е способна да събуди косата дори в тези зони, където повърхността отдавна е гладка.

В състава на серията има екстракти от седем удивителни растения: женшен, японска ангелика, черница, джинджифил, гледичия, линчжи и полигония. Продуктите от тази серия помагат за подобряване на микроциркулацията на скалпа, стимулират растежа на нова коса, възстановяват отслабените и увредените фоликули. Благодарение на ефективния състав се стартира активното деление на клетките в космените фоликули, пробуждането на „заспалите” коси и укрепването на фоликулата в депото.

СЕРИЯ ЗА ГЪСТА И ДЪЛГА КОСА

Относително скоро излезе нова серия за сгъстяване и растеж на косата, която по ефективност не отстъпва на своите предшественици. Тя съдържа три продукта за комплексна грижа:

  • Стимулиращ шампоан за растеж на косата.
  • Балсам-филър за гъста и дълга коса.
  • Лосион за гъста и дълга коса.

Продуктите от тази серия са произведени в Алтай. При създаването им компанията се придържа към принципа за синергия на доказаните с годините растения и съвременните разработки.

 

растеж

 

 

Разбира се, във формулата на продуктите за използвани растителни компоненти, които в продължение на векове са помагали на хората да възстановяват косата си и да подсилят нейния растеж. Иновативните разработки помагат да се вземе от растителните компоненти всичко най-необходимо, например, да се получат фитопептиди от растения като обикновена куркума. Тя отдавна се слави със своите изумителни свойства за укрепване на косата, подсилване на растежа и възстановяването й. Към получения от куркума комплекс Calilia Longa-C добавиха витаминно-минерален Gründinol complex. Заедно тези комплекси образуват ефективна формула за реактивация на растежа на косата.

 

Принципът на действие на продуктите от серията за гъста и дълга коса се основават на подобрено подхранване на космените луковици, което помага за тяхното „събуждане”, за стимулирането на растежа на нова коса и предпазването от косопад заради чупливост на стъблото.

 

Използването на продуктите на курсове стартира растежа на нова коса, която е по-гъста и силна още в корена. Редовното използване на продуктите ще помогне за укрепването на космените луковици, а също и за подобряване на кръвообращението, което е важно за реактивация на косата.

Остави мнение/коментар

    Все още няма коментари