Вижте всички статии

ПРОДУКТИ ЗА БОЯДИСАНА КОСА

ПРОДУКТИ ЗА БОЯДИСАНА КОСА
боядисана коса
 
 

Продукти за боядисана коса.

Обичаш ярките и нестандартните цветове на косата? Това, несъмнено, е готино, дори медал бихме ти дали! Но този медал за яркост има и друга страна. Яркостта на косата е за кратко и вече след третото измиване цветът избледнява, а понякога изчезва напълно. Жените с боядисана коса сериозно трябва да се отнасят към избора на шампоан! Обърнете внимание на продукти, запазващи цвета вътре в косата.

Шампоан-маската на ТианДе работи в две направления:

  • Възстановява структурата на косата – прониквайки дълбоко, я укрепва; изглажда повдигнатите от боята люспи.
  • Запазва яркостта на новия цвят, трайно фиксира боята в косата.

За възстановяването на структурата на косата отговорят натуралните протеини – кератини. Кератинът е естествен протеин, от който на 80-90% се състои нашата коса. Той придава на косата висока механична сила. Благодарение на него косъмът е способен да издържа на високо натоварване и да не се къса, запазвайки обем и естествен блясък.

 

 

 

коса

 

 

Това обяснява популярността на кератиновите процедури, които трансформират косата и запазват нейния привлекателен външен вид до шест месеца. Алтернативата е шампоани с кератин, които без проблем проникват в кутикулите и възстанвяват косата.

Запазването на цвета на боядисаната коса става благодарение на иновативния комплекс Silsoft Q. Заради него шампоан-маската на ТианДе запазва цвета в продължение на 7-8 седмици, тоест до следващата процедура за боядисване! При използване на обикновени шампоани боядисаната коса губи до 50% от пигмента в рамките на 4-5 седмици.

Комплексът Silsoft Q има двойно действие: не само запазва яркостта на боядисаната коса, но и оказва прекрасно кодициониращо действие. Благодарение на този комплекс шампоан-маската улеснява разресването на влажната коса, придава блясък и не утежнява!

ВИТАМИНЕН КОКТЕЙЛ

Шампоан-маската с кератин за боядисана коса е обогатен с витамини Е и B5, които защитават и подхранват косата от корена до върха й.

 

витаминен коктейл

 

Витаминът Е е един от най-важните витамини за здрава коса. До 80% от случаите косопадът е свързан с неговата липса. Той е мощен антиоксидант, който защитава от окисляване и разрушаване на липидите на кожата и косата, тоест помага за запазването на защитната им бариера. Освен това, витаминът осигурява навременна доставка на кислород до космените луковици, а също така стимулира тяхното хранене, подобрявайки общото състояние и външния вид на косата.

Витаминът B5 е „реставраторът” на косата. Лесно прониква в кутикулата й, поддържа и укрепва нейната структура, предпазва от загуба на влага, запазвайки я вътре в косъма и го удебелява. Това означава, че увеличава обема на прическата. Повишава гъвкавостта и еластичността. Витаминът нежно защитава тънката коса от накъсване, прави я гладка, послушна и улеснява стилизирането.

 

шампоан-маска с кератин

 

В състава на шампан-маската няма сулфати, което спомага за нежното почистване на косата и скалпа. Също така това е допълнителен фактор за защита на цвета. Благодарение на отсъствието на сулфати продуктът помага да се удължи ефекта на креатиновото изправяне и ламиниране на косата.

Още едно предимство на състава на шампоан-маската е отсъствието на парабени.

Остави мнение/коментар

    Все още няма коментари