Начало Грижа за косата

Грижа за косата

Серия Sheep Placenta

Серия Sheep Placenta

Думата «плацента» ни препраща към онези времена, когато нашата кожа е била по бебешки нежна, а ние самите под майчиното крило получавахме всичко необходимо без никакви грижи. Серия Sheep Placenta включва продукти, които помагат на стареещите клетки на кожата „да си припомнят“ младостта, и подобно на бебетата да получават наготово подхранване, което е необходимо за активното делене и растеж.

Прочети още →
КАК ДА ПРЕДПАЗИМ СВОЯТА КОСАТА ОТ ЗИМАТА НАВЪН

КАК ДА ПРЕДПАЗИМ СВОЯТА КОСАТА ОТ ЗИМАТА НАВЪН

Как да предпазим косата си от зимата

 

Има мнение, че през зимата растежа на косата намалява и тя преминава в режим на „зимен сън”. Учените стигнаха до извода, че това наистина е така. Според специалисти, основната причина за „спящия режим” е забавената обмяна на веществата в организма на човек. По време на топлото време този процес е много по-бърз, отколкото през студеното. И точно заради това през зимата косата ви няма да стане много по-дълга.

Прочети още →
ПРОДУКТИ ЗА БОЯДИСАНА КОСА

ПРОДУКТИ ЗА БОЯДИСАНА КОСА

Обичаш ярките и нестандартните цветове на косата? Това, несъмнено, е готино, дори медал бихме ти дали! Но този медал за яркост има и друга страна. Яркостта на косата е за кратко и вече след третото измиване цветът избледнява, а понякога изчезва напълно. Жените с боядисана коса сериозно трябва да се отнасят към избора на шампоан! Обърнете внимание на продукти, запазващи цвета вътре в косата.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»